تاریخ : چهارشنبه 25 اسفند 1400

ساختمان پارچه­‌های حلقوی تاری

ترجمه: دکتر جواد یکرنگ
ترجمه کتاب "ساختمان پارچه­‌های حلقوی تاری" تالیف پروفسور یوردان یوسِف، توسط جناب آقای دکتر جواد یکرنگ عضو هیئت‌علمی گروه مهندسی نساجی دانشگاه بناب چاپ و منتشر شد.
این کتاب از سیزده فصل در قالب پنج بخش شامل اصول فرآیند بافندگی حلقوی تاری، ساختارهای یک رو، ساختارهای یک رو با اجزای ساختاری بیش‌تر، ساختارهای دو میله سوزن، و طراحی مهندسی تشکیل شده است. کتاب ساختمان پارچه­‌های حلقوی تاری تمامی جنبه­‌های مربوط به پارچه‌های حلقوی تاری از مفاهیم اساسی بافندگی حلقوی تاری تا کاربرد نرم­‌افزار (TexMind Textile 3D Viewer) برای طراحی این ساختارها را پوشش داده است. کتاب حاضر با ارائه نمایش‌­های بصری سه بعدی و ساختارهای شبیه­‌سازی شده از پارچه­‌های حلقوی تاری که حاصل تلاش­‌های ارزشمند مؤلف کتاب در زمینه توسعه نرم­‌افزارهای ویژه طراحی ساختارهای حلقوی تاری است، می­‌تواند به عنوان مکمل کتاب­‌های دانشگاهی موجود در این زمینه، مورد استفاده دانشجویان، مهندسان، طراحان و صنعتگران عزیز کشور قرار بگیرد.

• در چهارشنبه 25 اسفند 1400