تاریخ : دوشنبه 7 اسفند 1402

برگزاری جلسه مشترک مرکز رشد و انجمنهای علمی دانشگاه بناب

با تلاشهای مدیر محترم مرکز رشد شهرستان بناب جناب آقای دکتر توحید ادیبی، جلسه ای با دبیران انجمنهای علمی دانشگاه بناب در روز شنبه 28 آذر ۱۴۰۲ در اتاق کنفرانس علوم پایه دانشگاه بناب تشکیل گردید.

این جلسه در راستای تشکیل کارگروه مشترک بین مرکز رشد و انجمن های علمی دانشگاه بناب تشکیل گردید. در این جلسه خانم ساناز پرهامی دبیر انجمن رشته اپتیک و لیزر، خانم آتنا عابدی دبیر انجمن رشته مهندسی معماری، آقای حسن خوده دبیر انجمن رشته مهندسی برق ، آقای طه محمدزاده بزمی دبیر انجمن رشته مهندسی نساجی، آقای پویا داشبلاغی دبیر انجمن رشته مهندسی کامپیوتر، آقای پویا علیزاده ذبیر انجمن رشته مکانیک و آقای رضا وحیدی دبیر انجمن رشته مهندسی پليمر و همچنین جناب آقای قاسمی کارشناس محترم مرکز رشد حضور داشتند. در این جلسه محورهای همکاری مشترک بین مرکز رشد و انجمن های علمی بررسی شد و مقرر گردید، فعالین انجمن های علمی، مرکز رشد واحد های فناور شهرستان بناب و حیطه فعالیت آن را در جلسات دانشجویی مطرح کرده و دانشجویان عزیز را به تشکیل گروه های فناورانه و ارسال طرح های نوآورانه و فناورانه به مرکز رشد ترغیب کنند. در این جلسه موارد زیر برای ترم دوم سال تحصیلی 1403-1402 پیشنهاد و تصویب شد و برای تصویب نهایی به هیات رییسه دانشگاه ارسال گردید.
  1. برگزاری اردوی علمی برای دانشجویان دانشگاه و فناوران مرکز رشد (بازدید مرکز رشد دانشگاه تبریز)
  2. برگزاری اردوی علمی برای دانشجویان دانشگاه و فناوران مرکز رشد (بازدید از پارکهای علم و فناوری دانشگاه های تهران)
  3. برگزاری همایش کارآفرینی و معرفی مرکز رشد شهرستان بناب در سطح دانشجویان و دانش آموزان مدارس
  4. برگزاری کارگاه تخصصی با دعوت از یک متخصص در زمینه کارآفرینی، فناوری و نوآوری