تاریخ : شنبه 28 بهمن 1402

رویداد سرمایه‌گذاری «فولادی شو»

به اطلاع کلیه واحدهای فناور و دانش‌بنیان می‌رساند، پارک علم و فناوری آذربایجان‌ شرقی به‌عنوان یکی از بازیگران اصلی توسعه و ارتقای زیست‌بوم نوآوری استان؛ در نظر دارد رویداد سرمایه‌گذاری «فولادی شو» را با همکاری شرکت توسعه فناوری و نوآوری گروه فولاد مبارکه اصفهان و با حضور صاحبان ایده، شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان در تاریخ‌های 1 و 2 اسفند ماه سال جاری و در محل مجتمع عصر انقلاب پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی برگزار نماید. در این رویداد، جلسات B2B با حضور مدیران گروه فولاد مبارکه و رویداد Demo Day با هدف سرمایه‌گذاری شرکت سرمایه‌گذاری خطرپذیر فولاد روی طرح‌ها و ایده‌های برتر برگزار خواهد شد. لذا بدینوسیله ضمن ارسال پوستر رویداد و دعوت از جنابعالی و همکاران محترم برای حضور، خواهشمند است در صورت تمایل به شرکت در بخش‌های مختلف رویداد، نسبت به انجام ثبت‌نام از طریق لینک http://event8.mstid.com اقدام نمایید.
شماره تماس دبیرخانه رویداد (شتاب‌دهنده پویان): ا33109506-041 و 09018096518
محل برگزاری رویداد: تبریز، شهرک اندیشه، کیلومتر 2 جاده کرجان (به سمت امام‌زاده سید محمد)، سالن آمفی‌تئاتر مجتمع عصر انقلاب پارک علم وفناوری

• در شنبه 28 بهمن 1402