تاریخ : چهارشنبه 29 آذر 1402

برگزاری جلسه مشترک " با دبیران انجمنهای علمی دانشگاه بناب "

با تلاشهای مدیر محترم مرکز رشد شهرستان بناب جناب آقای دکتر توحید ادیبی، جلسه ای با دبیران انجمنهای علمی دانشگاه بناب در روز سه شنبه ۲1 آذر ۱۴۰۲ در اتاق مرکز رشد دانشگاه بناب تشکیل گردید.
این جلسه در راستای تشکیل کارگروه مشترک مرکز رشد و دانشگاه انجام شد. در این جلسه خانم ساناز پرهامی دبیر انجمن رشته اپتیک و لیزر، خانم پرنیان ایمانی دبیر انجمن رشته مهندسی عمران، آتنا عابدی دبیر انجمن رشته مهندسی معماری، آقای حسن خوده دبیر انجمن رشته مهندسی برق، آقای علی قربانعلی زاده دبیر انجمن رشته مهندسی شیمی، آقای طه محمدزاده بزمی دبیر انجمن رشته مهندسی نساجی، خانم هما بهنیا دبیر انجمن رشته مهندسی کامپیوتر، خانم خدیجه حسین زاده دبیر انجمن رشته مواد و متالوژی و آقای رضا وحیدی دبیر انجمن رشته مهندسی پليمر و همچنین جناب آقای قاسمی کارشناس محترم مرکز رشد حضور داشتند. در این جلسه محورهای همکاری مشترک بین مرکز رشد و انجمن های علمی بررسی شد. مقرر گردید برای برگزاری همایش و اردوی های علمی مشترک برنامه ریزی شود. همچنین مقرر گردید، فعالین انجمن های علمی، مرکز رشد واحد های فناور شهرستان بناب و حیطه فعالیت آن را در جلسات دانشجویی مطرح کرده و دانشجویان عزیز را به تشکیل گروه های فناورانه و ارسال طرح های نوآورانه و فناورانه به مرکز رشد ترغیب کنند. برنامه ریزی برای بازدید از مراکز رشد دانشگاه تبریز و سهند و همچنین پارک های علم و فناوری استان آذربایجان شرقی و دانشگاه تهران و صنعتی شریف در دستور کار قرار گرفت. همجنین بازدید از شرکت های فناورانه مثل دیجی کالا نیز جزو برنامه های آینده این کارگروه در نظر گرفته شد. مقرر گردید جلسات در سطح انجمن های علمی برگزار شده و طرح های مشترک به کارگروه اعلام شود و بعد از تایید در کارگروه برای بررسی دقیق تر و تصویب نهایی به هیات رییسه محترم دانشگاه ارسال شود.

• در چهارشنبه 29 آذر 1402