تاریخ : پنجشنبه 2 آذر 1402

برگزاری همایش "مهارت های شغلی و آینده و مرکز رشد"

همایش "مهارت های شغلی و آینده و مرکز رشد" در دانشگاه بناب برگزار شد.
برگزاری همایش "مهارت های شغلی و آینده و مرکز رشد" با همکاری گروه کار آفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه بناب و مرکز رشد واحدهای فناوری شهرستان بناب، همایش بزرگ "مهارت های شغلی و آینده و مرکز رشد"، با حضور دانش آموزان مدارس تیزهوشان، هنرستان و کار دانش شهرستان بناب و همچنین فناورانی از اداره میراث فرهنگ و صنایع دستی، سازمان فنی و حرفه ای و سپاه ناحیه شهرستان بناب در سالن اجتماعات علامه طباطبایی دانشگاه بناب برگزار گردید. در ابتدای مراسم جناب آقای دکتر علی حاجی بدلی استاد تمام گروه ریاضی دانشگاه و همچنین معاونت محترم آموزش و پژوهشی دانشگاه بناب ضمن خوش آمدگویی به دانشجویان و دانش آموزان مهمانان حاضر در همایش، در ابتدای سخنان خود با محکوم کردن حملات وحشیانه‌ی رژیم منحوس و کودک‌کش صهیونیستی بر همبستگی با مردم بی‌دفاع و مظلوم فلسطین تاکید کردند. وی در ادامه سخنان خود به نقش موثر شرکتهای دانش بنیان در پیشبرد اهداف دانشگاهها و کشور اشاره کردند و افزودند: راه حل برون رفت بسیاری از مشکلات در عرصه تولید و اقتصاد کشور را شرکت های کوچک فناور و دانش بنیان تشکیل می دهند و عنوان کردند که شرکت های فناور و دانش بنیان حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه هستند و باید این دو بال نیرومند نظام جمهوری اسلامی ایران به شرکتهای فناور و دانش بنیاد توجه بیشتری داشته باشند. چون که شرکتهای دانش بنیان با هم افزایی، افزایش دانش و تکنولوژی به گسترش علم و دانش در جامعه و نسل جوان کمک می کند. در ادامه این مراسم دانشیار گروه مکانیک دانشگاه بناب و همچنین مدیر محترم مرکز رشد واحدهای فناوری شهرستان بناب، جناب آقای دکتر توحید ادیبی در دو بخش صحبت کردند. در ابتدای صحبت ها، ایشان از همکارانشان در اداره ارتباط با صنعت جناب آقای مهندس افتخاری، جناب آقای مهندس مقرری و جناب آقای حاجی زاده و همچنین از همکار خودشان در مرکز رشد، جناب آقای قاسمی تشکر کردند. موضوع انتقال تجربه به نسل جوان شاکله اصلی صحبت های ایشان در بخش اول بود. ایشان با بیان این جمله که من توحید ادیبی چهل ساله نمی توانم با تجربه فعلی ام از زندگی، شغل و کسب درآمد به هجده سالگی برگردم، اما می توانم با انتقال تجربیاتم به یک جوان هجده ساله یا یک نوجوان پانزده ساله امکان موفقیتش را افزایش دهم. ایشان ادامه دادند که موفقیت های بشر ناشی از اعتماد به تجربه گذشتگان بوده است. در ادامه ایشان به مقایسه زندگی کارمند در بخش دولتی و بخش خصوصی و همچنین مقایسه زندگی کارمندی با شغل های آزاد و در نهایت مقایسه زندگی کارمندی با زندگی یا کارآفرین مزایا و معایب هر کدام را ذکر کردند. ایشان از کارآفرین های موفق دنیا و ایران مثالهایی را ذکر کردند و در نهایت با تاکید بر اینکه یک جوان باید از فرصت های زندگی به بهترین نحو ممکن استفاده کند، دانش آموزان و دانشجویان حاضر در جلسه را در وحله اول به کارآفرین شدن و در وحله دوم به آموزش مهارت های فنی و نرم افزاری و خوب درس خواندن تشویق کردند. ایشان توضیح دادند که در دانشگاه بناب دوره های مهارتی بسیار مفیدی توسط اداره ارتباط با صنعت دانشگاه در حال برگزاری است یا برای برگزاری آن در آینده برنامه ریزی شده است . ایشان ادامه دادند در حال حاضر دوره های ICDL ، آردوینو (مقدماتی و تکمیلی)، PLC، برنامه نویسی مقدماتی پایتون در حال برگزاری است و برای دوره های آتی را هوش مصنوعی، دوره آموزشی تعمیر بُرد، آشنای با ماشین ظرفشویی اتوماتیک، دوره آموزشی آشنایی با آسانسور، طلاسازی برنامه ریزی شده است. ایشان قسمت دوم صحبت هایشان را با معرفی مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان بناب شروع کردند و مزایا و معایب عضویت در این مراکز را توضیح دادند. کاهش ریسک پذیری فناورهای نوظهور، حمایت های مالی از آنها مثل تسهیلات اعطایی پارک علم و فناوری و تسهیلاتی مثل تسهیلات تبصره 16 و تبصره 18، در اختیار قرار دادن محل استیجاری ارزان تر را از مزایای مراکز رشد در کشور و بوروکراسی های اداری طولانی را مهمترین مشکل مراکز رشد دانستند. سپس به معرفی فناور برتر مرکز رشد یعنی سرکار خانم ناعم وند پرداختند و در نهایت با جمع بندی صحبت هایشان و در اختیار قراردادن شماره تلفن همراهشان، اعلام کردند که هر روز در مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان بناب می توانند میزبان فناورهای عزیز شهرستان باشند. ایشان در انتهای مراسم از شرکت کنندگان مراسم تشکر و قدردانی کردند. در پایان همایش دانش آموزان از آزمایشگاهها موجود در دانشگاه بناب و همچنین کتابخانه دانشگاه بناب بازدید به عمل آوردند.
گزارش تصویری  :

• در پنجشنبه 2 آذر 1402