تاریخ : شنبه 24 تير 1402

درخشش فناور مرکز رشد شهرستان بناب در نمایشگاه دستاوردهای حوزه فناوری اطلاعات استان آذربایجان‌شرقی

نمایشگاه دستاورهای حوزه فناوری اطلاعات استان آذربایجان شرقی در مرکز نوآوری دانشگاه تبریز برگزار شد.
در این نمایشگاه 30 شرکت از مراکز رشد شهرستان‌های استان و شهر تبریز شرکت داشتند. در این نمایشگاه سرکار خانم ناعم‌وند مدیرعامل محترم شرکت شرکت توسعه گران خلاق به ارایه محصولات شرکت خود پرداخت. از این نمایشگاه دکتر سید محمد امین آقامیری دبیر شورای عالی فضای مجازی و هیات همراه ایشان و همچنین ریاست محترم پارک علم و فناوری استان آذربایجان‌شرقی، جناب آقای دکتر جعفری، معاونت محترم فناوری پارک علم و فناوری، جناب آقای دکتر اقدسی، مدیر محترم مرکز نوآوری دانشگاه تبریز، جناب آقای دکتر پورزیاد، مشاور محترم استاندار آذربایجان شرقی جناب آقای مهندس حبیبی  نیز بازدید به عمل آوردند. آقای دکتر ادیبی مدیر محترم مرکز رشد شهرستان بناب با حضور در این نمایشگاه با مهمانان مختلف از جمله آقای دکتر آقامیری در مورد ویژگی های منحصر به فرد محصولات شرکت توسعه گران خلاق صحبت کردند. ایشان یادآور شدند که این شرکت محصولات فرهنگی متناسب با ارزشهای ملی و فرهنگی ایران تولید می کند و در نتیجه اگر مورد حمایت قرار بگیرد، می‌تواند سهم مناسبی از بازار محصولات کودک را به خود اختصاص دهد. ایشان نیاز اصلی این شرکت را معرفی شدن در سطح ملی دانستند، همچنین ایشان توضیح دادند که کیفیت بالا و قیمت مناسب را از ویژگی های اصلی این محصولات می‌باشند.

• در شنبه 24 تير 1402