تاریخ : جمعه 27 دي 1398

فراخوان ارسال عکس

تصاویر خود از دانشگاه بناب را در آرشیو وب‌سایت ماندگار کنید.

از کلیه دانشجویان، همکاران و اعضای هیات‌علمی دانشگاه دعوت می‌شود چنانچه عکس و تصویری از واحدهای مختلف دانشگاه دارند که می‌تواند ظرفیت‌های دانشگاه را بصورت تصویری معرفی نماید، از طریق لینک https://www.ubonab.ac.ir/sendpictures.html یا آدرس ایمیل website [at] ubonab.ac.ir با ما به اشتراک بگذارند.

• تصاویر می‌تواند با موضوعات: آموزشی، دانشجویی، فرهنگی، محوطه دانشگاه، اماکن مختلف دانشگاهی از قبیل مراکز آموزشی و آزمایشگاهی، پژوهشی، ورزشی، درمانی و ... باشد.
  • در ارسال تصاویر از طریق ایمیل، موضوع "ارسال تصویر" بوده و نام و نام‌خانوادگی، رشته و مقطع تحصیلی، شماره دانشجویی و اطلاعات تماس ذکر گردد.
  • تصاویر با کیفیت مناسب و فاقد امضا یا نشانه‌های تصویری باشد.
  • به تصویر منتخب هر فصل (که بیشترین لایک را داشته باشد)، جایزه‌ای به رسم یادبود اهدا خواهد شد.
  • از تصاویر برگزیده در وب‌سایت دانشگاه با ذکر نام ارسال کننده استفاده خواهد شد.

از همکاری و همراهی شما سپاسگزاریم.
مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه بناب

• در جمعه 27 دي 1398