تاریخ : يکشنبه 24 شهريور 1392

بازدید رئیس محترم دانشگاه از روند ثبت نام دانشجویان متقاضی تحصیل در رشته های مختلف مقطع کارشناسی دانشگاه

رئیس محترم دانشگاه بناب با حضور در محل ثبت نام از روند ثبت نام در رشته های مختلف مقطع کارشناسی بازدید بعمل آوردند.
جناب آقای دکتر حقیقت دوست در این بازدید ضمن تبریک سال تحصیلی جدید، برای تمام دانشجویان آرزوی موفقیت و بهروزی نمودند. ایشان ضمن بازدید از مراحل مختلف ثبت نام، با مسئولین ثبت نام در رابطه با نحوه ثبت نام گفتگو کردند و با چند نفر از پذیرفته شدگان در خصوص رضایت مندی آنها در مورد ثبت نام و رفع مشکل آنها از نزدیک گفتگو کردند.
در این بازدید مسئول محترم دفتر مقام معظم رهبری حجت الاسلام والمسلمین آقای ابراهیم زاده و مشاور عالی رئیس آقای مجتبی پور و معاون اداری و مالی آقای پیری و معاون آموزشی و پژوهشی آقای پورصمد و معاون دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی آقای حاجی بدلی نیز ایشان را همراهی می کردند.

• در يکشنبه 24 شهريور 1392
  • تعداد بازدید 2090