تاریخ : پنجشنبه 24 اسفند 1391

برگزاري كرسي آزاد انديشي ، آسيب ها و چالش ها

روابط عمومي

جلسه رأس ساعت 30/9 روز پنجشنبه مورخ 24/12/91 با تلاوت آياتي چند از كلام الله مجيد و پخش سرود جمهوري اسلامي ايران با حضور نماينده محترم شهرستان بناب در مجلس شوراي اسلامي ، فرماندار محترم شهرستان بناب ، رياست محترم دانشگاه بناب ، مسئول محترم دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري ، اعضاي هيأت رئيسه دانشگاه بناب و رئيس محترم دانشگاه پيام نور واحد بناب و نيز جمعي از اعضاي هيأت علمي دانشگاه هاي بناب و پيام نور بناب شروع شد. در ابتداي جلسه رياست محترم دانشگاه بناب جناب آقاي دكتر حقيقت دوست ضمن خوشامدگويي به حضار اعلام كردند دانشگاه بناب در راستاي اجراي منويات مقام معظم رهبري در سال 91 ، شش كرسي برگزار نموده است . در ادامه مسئول محترم دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري به عنوان استاد داور بحث كرسي آزاد انديشي ، آسيب ها و چالش ها را آغاز نمودند.

• در پنجشنبه 24 اسفند 1391
  • توسط روابط عمومی